Jordvarme

Jordvarme er en kilde til varme, der er blevet særdeles populær blandt danskerne de sidste år. En af grundene til det er, at jordvarme er en opvarmningsform, der er energivenlig og derfor kan give store besparelser, hvis du før havde fx elvarme, naturgas eller oliefyr. Faktisk kan jordvarme producere 4-5 gange mere energi, end det forbruger.

Vi hos Tuse Næs Entreprenøren gør dig klogere på jordvarme og spreder budskabet om den energivenlige varmekilde her på siden. Vil du vide mere om, hvordan vi får jordvarmeslangerne ned i jorden, så læs om det inde hos https://www.jordvarmespiralen.dk/, som vi samarbejder med. Derudover samarbejder vi også med b.la. Søndersø Energi, Gyrstinge VVS og flere.

Kontant os endelig, hvis du kunne tænke dig at optimere din bolig med jordvarme. Så kommer vi ud og sørger for dit jord- og gravearbejde.

6526927131

Hvad er jordvarme?

Jordvarme kommer fra en varmepumpe der, som navnet antyder, graves ned i haven i form af slanger, mens selve varmepumpen stilles indenfor i boligen. Vi søger for nedgravning af jordvarmeslanger, for så er jordvarme er en vedvarende energikilde, da slangerne i jorden henter energi fra jorden omkring, som derefter bruges til at opvarme boligen og brugsvandet heri.

Hvordan virker et jordvarmeanlæg?

Et jordvarmeanlæg kan sammenlignes med solvarme – blot med en varmepumpe. Et jordvarmeanlæg består af en væskefyldt slange, der ligger ca. 1 meter nede i jorden, og som bliver opvarmet af den energi, som solen giver jorden. Nedgravning af jordvarmeslanger sørger vi altid for – da i slangerne er der frostvæske, som bliver trukket og ført ud i boligens radiatorer via varmepumpen.

Jordvarmeanlægget fungerer hele året rundt – også i vintermånederne, hvor solen ikke skinner nær så meget som om sommeren. Dog er det klart, at der bliver skabt mere energi, når solen skinner, men generelt lagres energien ved almindeligt dagslys. Jordvarmeanlægget bruges altså til at opvarme dit hus, ligesom det også genererer varmt brugsvand til boligen.

6526927511(1)
IMG_1618

Nedgravning af jordvarmeslanger

Nedgravning af jordvarmeslanger er den primære opgave, som står før døren, når du ønsker at få installeret jordvarme. Man skal først sikre sig at der er plads på grunden til jordvarmeslangerne. Er du i tvivl om der er plads på grunden til nedgravning af jordvarmeslanger, så tag kontakt til os i dag – så får du et uforpligtende bud.

En regel er at man siger at skal man have opvarmet 100m2, så vil det kræve 200 meter jordvarmeslange. Så dobbelt så mange meter, som husets kvadratmeter.

Fordele ved jordvarmeanlæg

20210901_103301

Hvor længe holder et jordvarmeanlæg?

Efter nedgravning af jordvarmeslanger, kan et jordvarmeanlæg have en levetid på ca. 25 år – hvis det etableres i dag vel at mærke. Dog har slangerne i jorden en endnu længere levetid, nemlig på op mod 50-100 år, da de ikke skal vedligeholdes, efter at de er lagt ned i jorden. Derfor kan slangerne altså have flere forskellige varmepumper gennem deres levetid, hvilket gør et jordvarmeanlæg til en særdeles langsitet investering.

Hvad koster et jordvarmeanlæg?

Et jordvarmeanlæg kan variere i pris, alt efter hvor stort dit varmeforbrug er, og hvordan forholdene tager sig ud i jorden, der hvor anlægget skal graves ned. Dog kan du regne med, at et jordvarmeanlæg koster mellem 100.000 og 200.000 kr. i et parcelhus.

Skal Tuse Næs Entreprenøren klare gravearbejdet ifm. dit jordvarmeanlæg?

Et jordvarmeanlæg er en stor fordel for dig, som gerne vil spare en solid mængde penge i længden og investere i varme på en energivenlig måde.

Vi er placeret nord for Holbæk, men tilbyder jordvarme til hele landet.

Hvis du synes, det lyder som den rette løsning for dig, står vi klar til at hjælpe dig med dit jord- og gravesarbejde i forbindelse med implementeringen af jordvarme. Så er du ikke langt fra at have et jordvarmeanlæg i din bolig. Du kan kontakte os ved at ringe på enten tlf. 21 62 12 19 (Allan) eller på tlf. 28 18 44 19 (Jonas), ligesom du kan skrive en mail til os på Strandagergaarden@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

Husk at hvis du vælger Tuse Næs Entreprenøren til at udføre din jordvarme, kan du også være sikker på, at alle de andre kabler, der er i jorden, bliver kvalitetssikret, når vi udfører vores gravearbejde.

Kontakt os for spørgsmål eller nærmere aftale

Scroll til toppen